«Γονέας 1 & 2» και μεταμοντέρνος φασισμός

Νέα κατορθώματα των ελίτ του ξοφλημένου δυτικού πολιτισμού.

Πολύ πλάκα πέφτει αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης Μακρόν να αντικαταστήσει στα επίσημα σχολικά έγγραφα τους όρους «μητέρα» και «πατέρας» με τους όρους «γονέας 1» και «γονέας 2».

Η γαλλική κυβέρνηση δηλώνει ότι πρόθεσή της είναι να περιορίσει τις διακρίσεις που υφίστανται τα ομόφυλα ζευγάρια, και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου αστείο. Χρειαζόμαστε θαρραλέες νομοθεσίες και πρωτοβουλίες που θα περιορίσουν τις ομοφοβικές διακρίσεις και θα προστατεύσουν τις οικογένειες που δεν έχουν την «παραδοσιακή» σύσταση. Τι σχέση όμως έχουν τα δικαιώματα των gay γονιών με αυτό το νομοσχέδιο; Μάλλον καμία.
Εδώ συζητάμε για κάτι άλλο. Εδώ, μία εξουσία θεωρεί ότι οι όροι/έννοιες «μητέρα» και «πατέρας» είναι αναχρονιστικοί και ομοφοβικοί και τελικά προάγουν τις διακρίσεις απέναντι στις μειονότητες. Και για αυτό τους καταργεί. Με ένα νόμο.
Λες και με έναν νόμο μπορείς να καταργήσεις τη μητρική στοργή ή την εξάρτηση του βρέφους από τη μαμά του, αυτό το συγκλονιστικό βιολογικό-κοινωνικό μυστήριο. Λες και με έναν νόμο μπορεί να καταργηθεί η ανάγκη για την πατρική φιγούρα, ή ο υπαρξιακός καημός του πατέρα για το παιδί του. Απίστευτα πράγματα.
Ο καπιταλισμός του «φιλελευθερισμού» και του «δικαιωματισμού» δεν μπορεί να διανοηθεί το μεγαλείο και την ευρύτητα της ανθρώπινης φύσης και το βάθος των εννοιών «μαμά» και «μπαμπάς», οπότε αποφάσισε να τις καταργήσει

«1984»

Φαίνεται ότι με πρόσχημα τα ατομικά δικαιώματα και τον «πόλεμο ενάντια στις διακρίσεις» εισερχόμαστε στην απόλυτα ζοφερή σύγχρονη εκδοχή του οργουελικού 1984.
Οι ελίτ του ξοφλημένου και αξιακά νεκρού δυτικού πολιτισμού δεν μπορούν να διανοηθούν πώς μία γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της μπορεί να είναι ταυτόχρονα και «μητέρα» και «πατέρας», ή πώς ένας άνδρας που αναγκάζεται να μεγαλώσει το παιδί του μόνος του μπορεί στα μάτια και στην καρδιά του παιδιού να είναι κάποιες φορές «μπαμπάς» και κάποιες άλλες φορές «μαμά». Ούτε φυσικά μπορούν να διανοηθούν πώς σε ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί οι ρόλοι κάποιες φορές να μοιράζονται και άλλες να εναλλάσσονται, ώστε ένα παιδί να έχει δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες, ή ακόμα και μία μαμά με έναν μπαμπά, άσχετα με το τι φύλο έχουν.
Και επειδή ο καπιταλισμός του «φιλελευθερισμού» και του «δικαιωματισμού» δεν μπορεί να διανοηθεί το μεγαλείο και την ευρύτητα της ανθρώπινης φύσης και το βάθος των εννοιών «μαμά» και «μπαμπάς», αποφάσισε να τις καταργήσει. Και ως γνήσια μεταμοντέρνα χούντα να τις αντικαταστήσει με τις άχρωμες και ρομποτικές φράσεις «γονέας 1» και «γονέας 2». Αν είναι δυνατόν!
Σε λίγο, ίσως, θα μπορούσε ένας καθηγητής κοινωνιολογίας ενός μεγάλου φιλελεύθερου πανεπιστημίου, αφού στοιχειοθετήσει με εκτενή βιβλιογραφία, να εισηγηθεί νομοθετική πρωτοβουλία ώστε οι έννοιες «Έλληνας», «Αλβανός», «Τούρκος», «Γάλλος», «Γερμανός», που συνιστούν αναχρονισμούς και προάγουν τους εθνικισμούς, να αντικατασταθούν από τις έννοιες «πολίτης της Α΄ περιοχής», «πολίτης της Β΄ περιοχής» και πάει λέγοντας.
Και, γιατί όχι, ίσως και τα ονόματα των ανθρώπων να προάγουν τις διακρίσεις και τον σεξισμό μεταξύ των δύο φύλων. Γιάννης, Ελένη, Κώστας, Αγγελική. Σεξιστικά πράγματα. Καλύτερα «άτομο 1» ή «άτομο 2», να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Με πρόσχημα την «υπεράσπιση της ετερότητας», οι παρακμιακές «φιλελεύθερες» χούντες καταλήγουν να καταργήσουν κάθε ετερότητα και κάθε διαφορετικότητα. Για τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε μαμάδες, ούτε μπαμπάδες, ούτε Έλληνες, ούτε Γάλλοι, ούτε Μαρίες, ούτε Jean Luc. Μόνο «πελάτης 1» και «καταναλωτής 2».
Δούλοι. Ή μάλλον δούλοι/δούλες/δουλ@ (μην μας πούνε και σεξιστές…).
Το σκοτάδι έρχεται με μανδύα πολύχρωμο και στοχεύει καταρχήν στα μυαλά μας. Ανοιχτά μάτια και μυαλά χρειαζόμαστε, λοιπόν. Υπομονή και πίστη, και μετά βλέπουμε.

Υστερόγραφο


Με αυτήν την ιστορία μαθαίνουμε και τι σημαίνει πραγματικά «πρόοδος» κατά το δυτικό λεξιλόγιο. Στην «προοδευτική» Γαλλία του Μακρόν λοιπόν, που έχει περάσει Διαφωτισμό και δεν είναι σαν την Ελλάδα (Ιράν της Μεσογείου αποκαλούν τη χώρα μας πολλοί ντόπιοι αριστεροί…), μαίνονται οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων. Και, μέχρι στιγμής, υπάρχουν 11 νεκροί, 6 με κομμένα χέρια, 20 χωρίς μάτι, 189 βαριά τραυματισμένοι, 6 σε κώμα, 8.500 συλληφθέντες, 1800 καταδικασμένοι, 1500 υπόδικοι, 320 φυλακισμένοι χωρίς αναστολή (*).
Οπότε, μπορεί να μας κυβερνάει ένας βουτυρομπεμπές φυτευτός από τους Ρότσιλντ, μπορεί να έχει καταργηθεί η όποια δημοκρατία είχε απομείνει, αλλά τουλάχιστον έχουμε νόμους για τα ομόφυλα ζευγάρια. Αυτή είναι η μερκελική, μακρονική και συριζέικη εκδοχή της «προόδου και της δημοκρατίας». Ε ρε κακομοίρηδες…
ΠΗΓΗ
==================

Ο φαιδρός και φασιστικός δικαιωματισμός προσπαθεί να επιβάλει θεσμούς εις βάρος της κανονικότητας

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*
H Γαλλία είναι μεγάλη χώρα. Σε μέγεθος, Ιστορία, οικονομία. Είναι πυρηνική δύναμη και στον σκληρό πυρήνα του G7. Επίσης, στις πολιτικές της έχει τεράστια επίδραση η αριστερή νοοτροπία, η «πολιτική ορθότητα». Η δυναμική φίλη μας, η Μαρίν Λεπέν, είναι μακράν μπροστά με 8,5% μονάδες από τον Εμανουέλ Μακρόν, πιστό λακέ της παγκοσμιοποίησης και οπαδό της αδιάκριτης αστυνομικής βίας. Oμως μέχρι να δούμε αυτήν την ευκταία αλλαγή, για τη Γαλλία και την Ευρώπη, η γάγγραινα του δικαιωματισμού καλπάζει.

Πρόσφατα, η Γαλλική Εθνοσυνέλευση πήρε μια ιστορική απόφαση, που βάζει τη γαλλική κοινωνία και με τα δυο πόδια στο φρενοκομείο των αριστερών ιδεοληψιών. Καταργήθηκε το «όνομα πατρός» και το «όνομα μητρός» από τα ληξιαρχεία, τα πιστοποιητικά και όλα τα δημόσια έγγραφα και αντικαθίσταται από το σουρεαλιστικό «γονέας 1» και «γονέας 2». Γιατί; Μα, για να ικανοποιηθούν οι ακτιβιστές που πιστεύουν στη θεωρία των 62 φύλων, «επιστημονικά» εφάμιλλη της θεωρίας της κούφιας Γης, της θεωρίας ότι η Γη είναι επίπεδη και ο Hλιος περιστρέφεται γύρω της, κι αν δεν το αποδέχεστε, θα σας τιμωρήσουν οι καλικάντζαροι, που κι αυτοί είναι τόσο υπαρκτοί όσο και τα 62 φύλα των γκουρμέ «επιστημόνων» του απευθυσμένου, οι οποίοι έχουν φτιάξει τομείς πανεπιστημιακών σπουδών γι’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια και παράγουν, αλληλοπροωθούμενοι, σωρηδόν διδακτορικά για το αν πετάει ο γάιδαρος κι αν μπορεί να κατεβάσει γάλα ο Μήτσος ή να κατουράει όρθια η Μαρία, που όμως δεν έχει τι να τινάξει. Σου λέει, να μη ρωτάει ο συμμαθητής σου «πώς λένε τη μαμά σου;» και συ να απαντάς «Βρασίδα». Είναι πιο διπλωματικό το «γονέας 2».
Ολο αυτό είναι άλλη μια ολομέτωπη επίθεση στην κανονική οικογένεια, ώστε ο βαθύς ολοκληρωτισμός του δικαιωματισμού να μας πείσει με το ζόρι ότι περπατάμε με το κεφάλι. Επεται η απαγόρευση και της προφορικής χρήσης των όρων «μαμά» ή «μάνα» και «μπαμπάς» ή «πατέρας», ώστε πάλι να ικανοποιηθούν τα ψυχολογικά των σπάνιων πουλιών της κοινωνίας.

Ειλικρινά, όμως, δεν καταλαβαίνω κάτι: Αφού απεχθάνονται τις κοινωνικές συμβάσεις, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν ψυχιατρικής αρμοδιότητας κακέκτυπά τους, όπως, π.χ., του γάμου και της οικογένειας; Πρόκειται για μια εντεινόμενη σε όλη τη Δύση προσπάθεια καταναγκαστικής προσαρμογής της πλειονότητας στα γούστα, στις ανασφάλειες και τις ψυχικές αποκλίσεις και προβλήματα μιας μικρής μειονότητας, που απαιτεί να ονομάζουμε «φύλα» ακόμη και τα πιο περίεργα γούστα στο κρεβάτι και να τους φτιάξουμε και θεσμούς που θα επιβληθούν με δρακόντειους νόμους και αυστηρή καταστολή. Ομως ό,τι ανήκει στην κρεβατοκάμαρα ανήκει στην κρεβατοκάμαρα και δεν θα το κάνουμε θεσμό.

Επεται συνέχεια, π.χ., τα ευαίσθητα αγόρια να παίρνουν απαλλαγή από τη γυμναστική στο σχολείο λίγες ημέρες γιατί θα έχουν «συναισθηματική περίοδο», ώστε να μην αδικούνται σε σχέση με τα κανονικά κορίτσια. Μετά έπεται να γίνει υποχρεωτικό να φοράνε όλα τα παιδιά μία ημέρα αγορίστικα και μία ημέρα κοριτσίστικα ρούχα, να απαγορευτεί τα αγόρια να παίζουν πόλεμο με ψεύτικα όπλα και εν γένει παιχνίδια που αναπαράγουν το κλασικό αντρικό πρότυπο. Θα γίνουν υποχρεωτικά οι λίλιζες, το σχοινάκι και «ο γιατρός», αλλά με εναλλασσόμενους ρόλους. Γιατί όλα αυτά; Για να μην υπάρχουν διακρίσεις, τάχα, ανάμεσα στους κανονικούς γονείς και στα παιδιά τους, από τη μια, και στους gay γονείς και στα υιοθετημένα παιδιά τους, από την άλλη. Αν αισθάνεστε ό,τι όλα αυτά είναι εξωτικά πειράματα των Γάλλων, ρίξτε λίγο νερό στο πρόσωπό σας και δείτε τι λένε οι συριζαίοι βουλευτές και στελέχη και διάφοροι νεοφιλελέδες, εξίσου «δικαιωματιστές», μαζί με τον υστερικό Λόχο Προπαγάνδας τους στα ΜΜΕ και τα Κοινωνικά Δίκτυα. Οπότε, προσεχώς στην πόρτα σας.

Ο μηχανισμός που προωθεί όλο αυτό το θεσμικό φρενοκομείο είναι ο ίδιος, ιδεολογικά αλλά και από άποψη δικτυωμένων οργανώσεων και προσώπων, με αυτόν που προωθεί τον ισλαμικό εποικισμό, τη διάλυση των εθνικών κρατών και την κατάργηση των συνόρων στην Ευρώπη, με τον Σόρος, τις ΜΚΟ του και τους Χατζατζάρηδές του στις κυβερνήσεις, στα εθνικά Κοινοβούλια, στο Ευρωκοινοβούλιο και στις «ανεξάρτητες Αρχές». Ισως είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που είδε ποτέ η Ευρώπη, η οποία έχει στόχο τον μισθό σου, την οικογένειά σου, την Πατρίδα σου.

Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα βγει το πρώτο διεθνές ένταλμα για τον Σόρος και τους άλλους δήμιους της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας τους. Ως τότε, όμως, οφείλουμε να αντισταθούμε με όλα τα μέσα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Οι σύγχρονοι φασίστες του δικαιωματισμού έχουν αρχίσει να επιβάλλουν και στην Ελλάδα τέτοιους ολοκληρωτικούς θεσμούς κατά της πλειονότητας και της κανονικότητας.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ επαναλαμβάνει πως θα αγωνιστεί τόσο στη Βουλή των Ελλήνων όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο για την προστασία της αληθινής Μάνας και ακόμη περισσότερο της μονογονεϊκής οικογένειας, προστατεύοντας τη μητρότητα και την παιδική ηλικία, όπως ορίζει το Σύνταγμα, δημιουργώντας θετικά κίνητρα για τις γεννήσεις και την υγιή και ασφαλή ανατροφή Ελληνόπουλων, ώστε να νικήσουμε τον βουβό Μολώχ της υπογεννητικότητας, ενώ θα καταργήσουμε όλους τους νόμους του φαιδρού, αλλά βαθύτατα φασιστικού δικαιωματισμού.

Η Μάνα θα παραμείνει Μάνα κι ο Πατέρας θα παραμείνει Πατέρας. Οποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και θέλουν με το ζόρι να αλλάξουμε τη φύση του Ανθρώπου, για να προσαρμοστούμε στα ιδιαίτερα γούστα τους, ας επισκεφτούν κάποιον ειδικό. Ο νομοθέτης δεν έχει καμιά δουλειά να τους τα κάνει νόμο.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υποστηρικτικό υλικό για το Σχολείο

Δ. Καραγιάννης: Δεν υπάρχουν μαμάδες, ούτε μπαμπάδες, μόνο «Γονέας 1» και «Γονέας 2»