Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

...εκπαιδεύοντας τους νέους...(η αλλιώς σχεδιάζοντας το μέλλον των παιδιών..)


κάντε click εδώ για να δείτε το video

Κωνσταντίνος Σιδέρης

Η "προοδευτική" Δικαιοσύνη της χώρας μας, αυτή που αφήνει ελεύθερους βιαστές και παιδόφιλους, μόλις πρόσφατα αθώωσε λέει την εκπαιδευτικό που προέβαλε κατά την διάρκεια του μαθήματος σε δεκάχρονους μαθητές, μια ταινία που προάγει την ομοφυλοφιλία.  Η ταινία μάλιστα είναι λέει εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο όπως μας εξήγησε πρόσφατα η αρμόδια υφυπουργός, θεωρεί  ότι η Έπαρση της Σημαίας στα σχολεία είναι αναχρονισμός και ότι ο πατριωτισμός που πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία μας είναι πλέον η "συμπεριληπτικοτητα".
Τα "προοδευτικά" τηλεοπτικά κανάλια εν τω μεταξύ, εντελώς χυδαία εθίζουν την νεολαία την διαδικτυακή εκπόρνευση ως "σύγχρονη" επαγγελματική απασχόληση
Η "νέα αριστερά", της Καθόδου και της Παρακμής, αποτελεί πλέον το κοινό αφήγημα όλων των κυρίαρχων πολιτικών κομμάτων της χώρας, οδηγώντας στην διάλυση και την αποσύνθεση κάθε αξίας και ιδανικού που ξέραμε έως τώρα.
Η εποχή των τεράτων είναι εδώ.

--------------------

πρόκειται για τη  σειρά milky-way

 https://www.megatv.com/tvshows/1085159/neo-programma-erxetai/

Blogger:

Από πολλά χρόνια, είναι κοινό μυστικό ότι η τηλεόραση (παιχνίδια, ταινίες, σήριαλ, τα πάντα) εκπαιδεύουν τη νέα γενιά. Με τον εγκλεισμό και στη συνέχεια η επίδραση της οθόνης (τηλεόρασης, υπολογιστή, κινητού, κάθε ηλ. γκάτζετ) είναι καταλυτική. Το σχολείο έχει χάσει κάθε ρόλο. Υπάρχουν διάφορες απόψεις περί τούτου. Οι επικρατέστερες:

1. Δεν υπάρχει σχέδιο εκ μέρους της πολιτείας για το τι θέλει να  κάνει. Οι συνεχείς αλλαγές στα προγράμματα σπουδών έχουν ζαλίσει μαθητές και γονείς. 

2. Έχει σχέδιο. Την πλήρη αποσάθρωση της εκπαίδευσης, αφού αφήνει χώρο σε κάθε ΜΚΟ να υλοποιεί "προοδευτικές" παρεμβάσεις προς το συμφέρον των παιδιών. 

Ήδη η πειθαρχία - η ύπαρξη κανόνων για συνύπαρξη, αλλά και η απαραίτητη συνθήκη για την όποια επίδοση - έχει εξορισθεί από το σχολείο και έχει μετακομίσει σε γυμναστήρια. Εκεί ο προπονητής έχει τον λόγο και δεν αμφισβητείται επουδενί. Αντίθετα το λόγο έχει απωλέσει ο δάσκαλος στην τάξη, αφού αν ζητήσει στοιχειώδη πειθαρχία για να επιτευχθούν κάποιοι στόχοι, αμέσως χαρακτηρίζεται "ο φασίστας που αφαιρεί δικαιώματα από τα παιδιά!". Τώρα αν ο δάσκαλος τολμήσει να ψελίσσει κάτι περί υποχρεώσεων του μαθητή θα βρεθεί το πιθανότερο απέναντι σ' ένα τοίχος από "δασκάλους - μαθητοπατέρες"  που θα πάρουν το μέρος των παιδιών και απέναντι σε "προοδευτικούς γονείς" που θα απαιτήσουν καλή βαθμολογία {αφού τη βαθμολογία φαίνεται να την έχουν ανάγκη περισσότερο από την αλήθεια που αφορά το γνωστικό επίπεδο του (της) κανακάρη(α)  τους}.

Σας έκανα την καρδιά περιβόλι, αλλά ...ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι ως χώρα! Τα ίδια και στη Γαλλία. 

----------------------------

 ----------------------

------------------------

 -------------------------- 

όσοι είναι κάποια ηλικίας θα καταλάβουν...