Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τα γαλλικά σχολεία αντικαθιστούν τις λέξεις «μητέρα», «πατέρας» με «γονέας 1», «γονέας 2»

Σε «ισότιμη βάση» επιδιώκουν να βάλουν τα γαλλικά σχολεία τις παραδοσιακές οικογένειες με εκείνες που αποτελούνται από γονείς του ίδιου φύλου, σχεδιάζπντας να εφαρμόσουν νέα χρήση της γλώσσας στα διάφορα έγγραφα. Εντούτοις, η ιδέα βρίσκει αντιδράσεις.

Να αντικαταστήσουν τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με τις λέξεις «γονέας 1» και «γονέας 2» καλούνται τα σχολεία στη Γαλλία, μετά από σχετική νομοθεσία που ψηφίστηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Telegraph.
Ως απότοκο «κοινωνικής ισότητας» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη τροπολογία η βουλευτής του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, Βαλερί Πετί, παραπέμποντας στις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με τα κενά του νόμου και τα «αναχρονιστικά κοινωνικά μοντέλα οικογένειας».
Οι συντηρητικοί βουλευτές επέκριναν, πάντως, τη ρύθμιση, επισημαίνοντας ότι η πλειονότητα των οικογενειών ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα.
Παράλληλα, εξέφρασαν την εκτίμηση ότι το νέο αυτό νομικό πλαίσιο θα διαλύσει τις βασικές έννοιες της οικογένειας.
Την ίδια ώρα, ακόμη και οργανώσεις, όπως η AFDH που υπερασπίζεται τους γονείς του ίδιου φύλου, εντόπισαν προβλήματα στην προτεινόμενη ορολογία, παρατηρώντας ότι οι αριθμοί 1 και 2 υποδηλώνουν ότι ο ένας γονέας είναι σημαντικότερος από τον άλλο. ΠΗΓΗ
------------------------------------------------------
Όμιλος Επαναστατικής Θεωρίας
Έγκλημα μαζικής κλίμακας κατά της ανθρωπότητας ως νεοφιλελέ-μεταμοντέρνος θεσμός! Δεν μπορεί να συνιστά αντικείμενο αυθαίρετων παιγνίων και χειραγωγήσεων η αμφιγονική αναπαραγωγή του ανθρώπινου γένους και ο βιολογικός πυρήνας της οικογένειας. Ο τελευταίος συνίσταται στις αμοιβαίες σχέσεις μεταξύ γυναίκας και άνδρα (στη βάση της γενετήσιας ορμής) και στις συνακόλουθες μεταξύ τους σχέσεις, όπως αυτές μετασχηματίζονται σε σχέσεις γονέων και τέκνων (στη βάση του γονεϊκού ενστίκτου) στη διαγενεακή αλληλουχία (κύηση, γέννηση, γαλουχία, προστασία της ζωής και φροντίδα των τέκνων μέχρι την απόκτηση ικανότητας αυτοτελούς επιβίωσης κ.λπ.). Η οικογένεια ως κοινωνικό-πολιτισμικό φαινόμενο δεν ανάγεται σε αυτόν τον πυρήνα, αλλά εδράζεται σε αυτόν, δομείται επί αυτού, ενώ αυτός μετασχηματίζεται ιστορικά βάσει της ολότητας των εκάστοτε σχέσεων του ανθρώπου προς τη φύση και των συνακόλουθων αμοιβαίων σχέσεων των ανθρώπων, υλικών και ιδεατών.Υπήρξε και υπάρχει πληθώρα συγκεκριμένων ιστορικών μορφών και λειτουργιών της οικογένειας. Ωστόσο, δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει ασπόνδυλη οικογένεια, οικογένεια χωρίς βιολογικό πυρήνα. Όσο παραμένει κατά βάση αμετάβλητος ο τρόπος βιολογικής αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους, η οικογένεια, ως προς το βιολογικό της πυρήνα, μπορεί να είναι μόνον ετεροφυλική αμφιγονική. Οποιαδήποτε άλλη συνεύρεση-συμβίωση ατόμων με άλλα κριτήρια δεν συνιστά και δεν μπορεί να συνιστά άρτια οικογένεια από την άποψη της ανθρώπινης κοινωνίας, του ανθρώπινου γένους. Και δεν μπορούν να προβάλλουν αξιώσεις σύστασης οικογένειας, άτομα τα οποία -κατ' επιλογήν τους (συνειδητά;) ή εκ των πραγμάτων- έχουν τεθεί εκτός των λειτουργιών του βιολογικού πυρήνα της οικογένειας. Ήδη υπάρχουν έρευνες που καταδεικνύουν τις τραγικές επιπτώσεις της τεκνοθεσίας από άλλου τύπου συνευρέσεις-συμβιώσεις στην ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών. Η επίκληση της (αναμφίβολης) ύπαρξης ψυχοσωματικών προβλημάτων και σε παιδιά που γεννιούνται και αναπτύσσονται σε εκδοχές ετεροφυλικών αμφιγονικών οικογενειών, δεν συνιστά και δεν μπορεί να συνιστά ορθολογικό επιχείρημα υπέρ της θεσμοθέτησης της τεκνοθεσίας από εκδοχές ομοφυλικών κ.ά. συνευρέσεων, στις οποίες το μόνο βέβαιο είναι η εξ υπαρχής απουσία του βιολογικού πυρήνα, επί του οποίου και βάσει του οποίου και μόνο δομείται η οικογένεια.
Η θεσμοθέτηση πρακτικών χρήσης «παρένθετης μητέρας», που προβάλλεται με περισσό κυνισμό ως «απελευθερωτική» μόδα, έχει ήδη δημιουργήσει μιαν άθλια αγορά και ένα ζοφερό παραεμπόριο. Είναι μια εκφυλιστική μορφή αναβίωσης της δουλείας στην ύστερη κεφαλαιοκρατία, μια μορφή αποτρόπαιης δουλικής εκμετάλλευσης του σώματος και της μητρότητας εκ μέρος πλουσίων γερόντων και λοιπών ατόμων, κινούμενων σε πεδία μακράν του βιολογικού πυρήνα της οικογένειας συνευρέσεων-συμβιώσεων. Τα άτομα αυτά αγοράζουν υποκατάστατα «πατρότητας» ή/και «μητρότητας», υποβιβάζοντας ανθρώπους στη σχέση μίσθαρνων σωμάτων-αναπαραγωγικών μηχανών, με μορφές ακόμα πιο εργαλειακές και αλλοτριωτικές από αυτές της παραδοσιακής πατριαρχικής οικογένειας. Μια σχέση πιο βάναυση ακόμα και από αυτήν της εκπόρνευσης: εδώ δεν υποβιβάζεται σε εμπόρευμα δια της βίας (οικονομικής και όχι μόνο) η διαθεσιμότητα του σώματος για σεξουαλική εκμετάλλευση, αλλά πλέον και η ίδια η μητρότητα, ενώ διά της βίας αποσπάται και το νεογνό από τη μητέρα, που έχει αναχθεί σε «παρένθεση» αυτής της «εμπορικής πράξης». Πρόκειται για άκρως εγκληματική εκδοχή «επιτελεστικότητας». Εδώ τα υποκατάστατα «πατρότητας» ή/και «μητρότητας» χρησιμοποιούνται ως μέσα κοινωνικής καταξίωσης και ως μέσα μεταμφίεσης άλλου τύπου συνευρέσεων, πέρα και έξω απ’ το βιολογικό πυρήνα της οικογένειας σε «κανονικότητα», ώστε αυτές να εκλαμβάνονται και να αναγνωρίζονται θεσμικά ως πραγματικές οικογένειες, άρα και ως πρότυπα...

===================


'ΜΕΤΑΦΥΛΙΣΜΟΣ',
η νεα Παρανοια του Δυτικου Κοσμου της Παρακμης
Οταν μια Ψυχωση (=βαρεια Παρα-λογια) προσβαλλει 2 ατομα συνδεομενα, μιλαμε για Δυαδικη ψυχωση η ΕΠΑΚΤΗ(που επαγεται στον αλλον οπως το ρευμα στον Μαγνητισμο). Ο Γαλλικος ορος ειναι Follie a deux.Υπαρχει και Τρελλα εκατομμυριων σαν το κυνηγι των Μαγισσων το Μεσαιωνα.

Η Δυση μοιαζει σημερα να μπαινει σε ενα τετοιο γελοιο λουκι, σαν αποτελεσμα προθεσης ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. Οι απιστευτες εγχειρησεις αλλαγης φυλου σε παιδακια 8 χρονων, θα κανει τους υφισταμενους αυτες να αυτοκτονησουν η να τρελλαθουν κατα πασα πιθανοτητα σε μιαμισυ δεκαετια για τον απλουστατο λογο οτι δεν θα εχουν ΟΡΓΑΣΜΟ! Το λενε οι ιδιοι οι Πλαστικοι Χειρουργοι που τους χειρουργουν!
==================
 
Dionisis Liaros Δεν ειμαι θρησκος αλλα Αγνωστικιστης. Αλλα πραγματικα, μονον ως ενεργειες του ΣΑΤΑΝΑ μπορουν να εκληφθουν αυτα τα ξεσαλωμενα καμωματα του "δικαιωματισμου". Ναι, εχεις δικαιωμα να διαλεγεις οτιδηποτε για τον εαυτο σου. Φτανει να μην ειναι ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: